H EMDR – Hellas που εξειδικεύεται στις περιπτώσεις ψυχικού τραύματος και αντιμετώπισης κρίσεων
από δύσκολα γεγονότα ζωής, είναι Αναγνωρισμένος Μη Κερδοσκοπικός Εκπρόσωπος της
Ψυχοθεραπευτικής Μεθόδου EMDR στην Ελλάδα και μέλος της EMDR EUROPE

Εθελοντική Δράση

Όταν ένα άτομο χάνει την εργασία του ο κόσμος του αλλάζει. Ανατρέπεται η ζωή του. Οι συνέπειες επηρεάζουν άμεσα κάθε πτυχή της ζωής του. Είναι πιθανό να βιώνει δύσκολα συναισθήματα όπως αδιέξοδο, απόγνωση, άγχος, λύπη θυμό και κοινωνική απομόνωση.
Η Αστική Μη Κερδοσκοπική εταιρεία EMDR - Hellas που εξειδικεύεται στις περιπτώσεις ψυχικού τραύματος και αντιμετώπισης κρίσεων από δύσκολα γεγονότα ζωής, επιθυμεί να προσφέρει ψυχολογική στήριξη με δωρεάν ατομικές και ομαδικές συνεδρίες σε άτομα που έχουν χάσει την εργασία τους. Οι συνεδρίες θα διεξαχθούν από έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους ψυχολόγους. Η εθελοντική δράση της μη κερδοσκοπικής εταιρείας EMDR-Hellas θα διεξαχθεί στην Αθήνα από τον Ιανουάριο του 2014.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 28 Φεβρουαρίου 2014!!

 

doctoranytime

 

Ευχαριστούμε την doctoranytime.gr για την υποστήριξη της

στην προσπάθεια μας για εθελοντική ψυχολογική βοήθεια σε άτομα που έχουν χάσει την εργασία τους.

10 emdr conference

Welcome to Edinburgh-Scotland between the dates 26‑29th June 2014

for the 15th European conference and to celebrate 25 years of EMDR

emdr logo

H EMDR-Hellas διοργανώνει ένα Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Εξειδίκευσης EMDR για Παιδιά & Εφήβους, με προσκεκλημένη εισηγήτρια την Joan Morris-Smith, Consultant Chartered Psychologist και EMDR Europe Accredited Child Trainer. Το Πρόγραμμα Εξειδίκευσης θα ολοκληρωθεί σε δύο επίπεδα (Level 1 & Level 2) που θα διεξαχθούν 27 & 28 Απριλίου 2018, και 30 Νοεμβρίου & 1 Δεκεμβρίου 2018.  

Εκπαίδευση & Πιστοποίηση

Ο κύκλος ολοκληρώνεται με συνολικά 10 ώρες ομαδικής εποπτείας, εκ των οποίων οι 5 θα πραγματοποιηθούν ενδιαμέσως των δύο σεμιναρίων, ενώ οι υπόλοιπες 5 μετά το πέρας του Level 2. Μετά την ολοκλήρωση των Level 1 και Level 2 , καθώς και των συνολικά 10 ωρών εποπτείας, θα αποδοθεί δίπλωμα εξειδίκευσης για την εφαρμογή του EMDR σε Παιδιά & Εφήβους, το οποίο αναγνωρίζεται από την EMDR-Europe. 

Στη συνέχεια οι απόφοιτοι μπορούν να προχωρήσουν σε διαδικασία πιστοποίησης του τίτλου "EMDR-Europe accredited Child & Adolescent Practitioner" βάσει των κριτηρίων που ορίζει η EMDR-Europe και ακολουθεί η EMDR-Hellas. 

Σε ποιους απευθύνεται:

O κύκλος εξειδίκευσης απευθύνεται σε αποφοίτους του εκπαιδευτικού κύκλου στο EMDR που έχουν κλινική εμπειρία με παιδιά και εφήβους ενώ δικαίωμα εγγραφής έχουν μόνο τα εγγεγραμμένα και ταμειακώς ενήμερα μέλη της EMDR – HELLAS. Τα νέα μέλη θα πρέπει να έχουν υποβάλλει φάκελο εγγραφής με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι την 1 Μαρτίου του 2018.

Περισσότερες πληροφορίες για την εγγραφή σας στην EMDR-Hellas, δείτε εδώ: 

Κριτήρια και αίτηση μέλους. 

Λίγα λόγια για την Joan Morris-Smith:

Η Joanne Morris-Smith, Consultant Chartered Psychologist, εργάζεται στην Κλινική παιδoψυχολογία τα τελευταία 35 χρόνια και έχει εργαστεί σε πολλά μεγάλα πανεπιστημιακά νοσοκομεία. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια για παιδιά (senior EMDR Europe Accredited Child Trainer) και επίσης Διευθύντρια του Ινστιτούτου EMDR. Ίδρυσε και προέδρευε επι σειρά ετών της Επιτροπής για παιδιά στην  EMDR Europe και ενσωματώνει το EMDR στην κλινική της πρακτική τα τελευταία 20 χρόνια. Έχει παρουσιάσει μια σειρά άρθρων σχετικά με το θέμα σε διεθνή συνέδρια και είναι εκδότρια ενός περιοδικού για το Σύλλογο  Παιδικής Ψυχολογίας και Ψυχιατρικής, με τίτλο EMDR: Clinical Applications with Children.  Είναι επίσης συν-συγγραφέας του βιβλίου “EMDR for the Next Generation: Healing Children & Families”.

Στοιχεία Διεξαγωγής & Κόστος:

  • Επίπεδο 1 - Διάρκεια: 15 διδακτικές ώρες
  • Παρασκευή  27/04/18, 9.30 – 17.00
  • Σάββατο 28/04/18, 9.30 – 17.00
  • Χώρος διεξαγωγής: Hera Hotel, Φαλήρου 9, Ακρόπολη, Αθήνα.
  • Μετρό Ακρόπολη.
  • Το Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Εξειδίκευσης θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα.

Αρχικό Κόστος 280 ευρώ / 250€ για έγκαιρη εγγραφή ως τις 20/3/18.

Για το Επίπεδο 2: Αρχικό Κόστος 280€ / 250€ για έγκαιρη εγγραφή. (Οι εγγραφές θα ανακοινωθούν σύντομα).
Συνολικό κόστος 10 ωρών ομαδικής εποπτείας: 200€ (Θα καταβληθούν για κάθε κύκλο ξεχωριστά, μετά την εγγραφή σας).

Κατεβάστε την αναλυτική περιγραφή του προγράμματος ΕΔΩ!

Για την εγγραφή σας, κατεβάστε την πατακάτω αίτηση:

Αίτηση Συμμετοχής στο Επίπεδο 1

Συμπληρώστε και αποστείλετε την αίτησή σας με το αποδεικτικό πληρωμής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Εκ μέρους του ΔΣ.

 

 

Νέα - Ανακοινώσεις

θα θέλατε να γίνετε εθελοντής στην EMDR Hellas συμβάλλοντας στο κοινωνικό της έργο;

Επικοινωνείστε μαζί μας

emdr-6

15th European conference 26‑29/6/2014

Welcome to Edinburgh, Scotland
between the dates 26‑29th June 2014
for the 15th European conference
and to celebrate 25 years of EMDR

10 emdr conference